KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İbrahim Çalık Anadolu Lisesi

Nis

İ.Ç.A.L Ailesi Olarak Geçen Yıl Yanan Ağaçların Yerlerine Fidanlar Diktik ve TEMA Gönüllüsü Olarak Geleceğe Nefes Olduk.

Nis

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal Etkinlik Kurulunca düzenlenen "SATRANÇ TURNUVA"sında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Düzenlenen ödül törenine Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  Halit DEMİRTAŞ, İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Ramazan  SERTPOLAT, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin ARSLAN,DSİ Şube Müdürü Bünyamin SAĞLAM katıldı. Ödül töreninde  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf  KAHRAMAN öğrencilere hitap ederek eğitim- öğretimle ilgili önemli mesajlar verdi.Bir süre okul öğretmenleriyle de Öğretmenler Odasında sohbet etti.İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf KAHRAMAN başta olmak üzere  okulumuza teşrif eden kıymetli müdürlerimize İbrahim Çalık Anadolu Lisesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Kızlar kategorisinde dereceye girenler: 1.İrem GÖRGEL 2.Sude Naz ÇOKUÇKUN 3.Ece Asya GÜNHANOĞLU 4.Eylül Nisa ÖZKÖK Erkekler kategorisinde dereceye girenler: 1.Şamil ÖZDEMİR 2.Abdurrahman TARAKCİ 3.Mehmet Ali ŞAHİN 4.İsmail AKSOY 5.Muhammet Ali KİREÇCİ 6.Hüseyin AKSEN

Şbt

I.DÖNEM KARNE NOT ORTALAMASINDA İLK 3'E GİREN (9. 10. 11. VE 12. SINIF) TOPLAM 12 ÖĞRENCİMİZE BAŞARILARINI TAÇLANDIRMAK ADINA ÖDÜL TAKDİMİ YAPILMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

"ASPİRİN" DERGİMİZ ÇIKTI!

Nis

''Kulların sabaha eriştiği her gün iki melek iner. Bu iki melekten biri, 'Allah'ım, malını hayır yolunda harcayan kişiye yenisini ver' der.

Nis

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Yılmaz ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Adem Öztürk, Bakanlığımızın yeni hayata geçirdiği bir projeyi uygulamak üzere okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ YARIŞMADA VİDEO DALINDA 2. OLAN 12. SINIF ÖĞRENCİMİZ KADİR MERT AYDOĞAR VE BU SÜREÇTE ONA REHBERLİK EDEN EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ BURÇİN ÇOLAK'I TEBRİK EDERİZ.

Okulumuz öğrencileri okula özlemlerini çektikleri video ile dile getirdi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı.