KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İbrahim Çalık Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun tanıtım videosunu izlemek için tıklayın lüften. https://www.youtube.com/watch?v=LDZ4yxckxY4

Öğrencde görev alan öğrencilerimiz tanılayım. https://youtu.be/Lhj45opRhXY?si=qucTywgo6JY1cB3V

Mrt

Sosyal etkinlik kapsamında okul pansiyonundan elde ettiğimiz sebze meyve atıkları ile soğuk kompost yapımını öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Doğadan aldıklarımızı tekrar doğaya veriyoruz.

Mrt

Şbt

6 Şubat depreminin 1. yıldönümünde depremde vefat eden; Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve tüm Şehitlerimiz için Arıgüloğlu Camii de Mevlid-i Şerif ve Hatim programı düzenlendi.

Şbt

Ock

Diyetisyen Sultan Delibaş, Hatice Yılmaz ve İsrafil Ak'ın konuşmacı olarak katıldığı "Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı" konulu konferans Müdürlüğümüz Ali Yer toplantı salonunda düzenlendi. Katkılarından dolayı Delibaş, Hatice Yılmaz ve İsrafil Ak'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

May

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde  hayatını kaybeden İngilizce öğretmenimiz Ali YER ve ailesi ile on iki öğrencimize anma programı düzenledik.

İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Mustafa YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Şerif Irmak ve birçok okulun müdür ve müdür yardımcılarının katılımıyla program başladı. Okul müdürümüz Hulusi KARAKAYA’nın konuşmasıyla başlayan program vefat eden öğretmenimiz ve öğrencilerimizin sinevizyon gösterimi ile devam etti. Akabinde okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Habibullah Baz, şehitlerimize  kuran okudu,Boğaziçi Cami imam hatibi Veli DURDU hocamız da  dualarını etti.

Davetlilere ve öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Yapılan yemek duasının ardından program sona erdi.

Vefat eden öğretmenimiz Ali YER ve 12 Öğrencimize Allahtan rahmet, kalanlarda da sabır diliyoruz.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLER, SINAVLARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Sınav tarihlerini incelemek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Nis

OKULUMUZDA BAHÇE HAZIRLIĞI YAPTIK, SEBZE ÜRETİMİNE BAŞLADIK. EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZ FİLİZ RAMAZANOĞULLARI'NA VE 11/F SINIFINA TEŞEKKÜR EDERİZ.