KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - İbrahim Çalık Anadolu Lisesi

04.03.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMIMIZ

04.03.2021 Perşembe gününden itibaren geçerli olan ders programımız aşağıdadır.

PROGRAMIN ESASLARI

1. 9,10 ve 11. sınıflarda tüm sınıflar seyreltilerek ikiye bölünmüştür. (11 Dil şubesi hariç)

2. 12. sınıflarda 24 saat yüz yüze eğitim, 16 saat uzaktan eğitim olacak şekilde planlanmıştır.

3. 9,10 ve 11. sınıflarda  ...1 olan şubeler Pazartesi ve Salı günü, ...2 olan şubeler ise Perşembe ve Cuma günü okula yüz yüze eğitime geleceklerdir.

4. 12. sınıflar Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yüz yüze eğitim için okula geleceklerdir.

5. 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim 08.00 da başlayacak ve kesintisiz 8 saat sürecek olup saat 13.10 da bitecektir.

6. DYK dersleri Cumartesi ve Pazar günü 08.00 da başlayacak ve kesintisiz 6 saat sürecek olup saat 12.50 de bitecektir.

7. Yüz yüze eğitim dışında kalan dersler uzaktan eğitim yoluyla işlenecektir.

8. Yazılı takvimi 8 Mart'ta 9, 10 ve 11. sınıfların yazılıları; 15 Mart'ta ise 12. sınıfların yazılıları yapılacak şekilde yeniden düzenlenmiştir. Yazılı haftası ders işlenmeyecektir (08-12 Mart haftası)

PANSİYON ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1. Pandemi koşulları nedeniyle sınıf listelerimiz pansiyonda yoğunluk oluşturmayacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

2.  9. sınıf pansiyon öğrencilerimiz 1. gruplara alınmış olup yüz yüze dersleri Pazartesi ve Salı günü yapılacaktır. Bundan dolayı öğrencilerimizin Pazar günü yurda giriş yapıp Salı günü tekrar çıkış yapmaları gerekmektedir.

3. 10 ve 11. sınıf pansiyon öğrencilerimiz ise 2. gruba alınmış olup yüz yüze dersleri Perşembe ve Cuma günü yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin ise Çarşamba pansiyona giriş yapıp Cuma günü tekrar çıkış yapmaları gerekmektedir.

4. 12. sınıf öğrencilerimizin haftaiçi 3 gün ve haftasonu 2 gün de DYK kursları olduğundan tüm hafta pansiyonda kalabileceklerdir.

5. 8 Mart ve 12 Mart arası 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin yazılıları olduğundan Pazartesi günü pansiyona giriş yapabilecekler, Cuma günü yazılı bitiminde ise tekrar çıkış yapacaklardır. Bu nedenle bu tarihler arasında 12. sınıf öğrencilerimiz evci çıkacaklardır.

YÜZ YÜZE EĞİTİM SINIF EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖĞRETMEN EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

UZAKTAN EĞİTİM SINIF EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRETMEN EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

DYK SINIF EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

DYK ÖĞRETMEN EL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

SINIF LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 03.03.2021 - Güncelleme: 05.03.2021 09:57 - Görüntülenme: 5395